Carregant...

Detall de notícia

  • (Foto: M. P.)
Per Eduard Piera, 01/08/2021 A LES 08:43

Punt de partida

Presentem l’ANA Esports, el web de l’Agència de Notícies Andorrana dedicat a tota la pràctica esportiva que es fa al país. I tirem endavant aquest projecte per tal que aquest espai sigui el punt de trobada de tots: federacions, esportistes, empresaris, patrocinadors, equips i sobretot dels aficionats.

Sempre partint des de la perspectiva nacional, donarem espai i cobertura a totes les pràctiques esportives que es realitzen a Andorra. Des del respecte periodístic que mereix cada un dels esports i sigui quina sigui l’edat dels practicants. Perquè, al cap i a la fi, intentarem traslladar, dia a dia, l’actualitat dels esportistes des de la base, fins els que es dediquen a pràctiques més professionals, sense oblidar-nos dels esports adaptats, a la vegada que volem ser una finestra oberta per a totes les federacions i entitats esportives del país. ANA Esports és casa vostra.

Ens explicava la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, que l’esport ha de ser un dels pilars de la recuperació econòmica tant durant i sobretot un cop acabada la pandèmia mundial de la Covid-19. I això fa referència a tota la pràctica i instal·lacions que hi ha al país. Tenim la sort de comptar amb dos grans transatlàntics que s’emporten una bona part del focus mediàtic del país. I és normal, són equips professionals que estan competint al més alt nivell en el veí del sud.

Però aquesta potent realitat que tenim, no ens ha de fer perdre de vista tot el volum esportiu i de gran qualitat que hi ha al Principat. Reformulant una mica aquella frase feta, vinc a dir que hem de mirar els dos grans arbres que tenim, i tant que sí! Però també hem de veure tota la varietat d’arbres i vegetació que té la resta del bosc.

Arribats en aquest punt, només em queda per dir que, des de l’Agència de Notícies, treballarem per estar a l’altura i fer d’amplificador de tot l’esport del país. I que aquest espai sigui on trobar-nos totes les persones relacionades d’una o altra manera en el món de l’esport.

Ens trobem als camps, poliesportius i estadis i ens llegim a l’ANA!

Salut i Esport!