Carregant...

Detall de notícia

  • El Sideco Encamp celebra la Supercopa guanyada ahir, el primer títol de la temporada. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 27/09/2021 A LES 13:07

El Sideco Encamp, rival a batre

Andorra la Vella.- Les competicions oficials de futbol sala han aixecat el teló, aquest cap de setmana, de manera oficial i ho han fet tal i com van acabar a l'estiu, amb el Sideco Encamp guanyant. Els encampadans s'han emportat el primer títol oficial de la temporada, la Supercopa, després d'eliminar els Rangers a penals a la semifinal, i guanyar al Madriu amb un gol a l'últim minut a la final.

El Sideco és, sens dubte, el rival a batre, després d'haver-se adjudicat, de manera consecutiva,les darreres vuit lligues i començar aquest curs amb un contundent triomf en la primera jornada (1-6 contra la UE Extremenya). No obstant això, a la Supercopa, tant el Madriu com els Ranger van ser capaços de posar-li les coses complicades al conjunt encampadà.

A més a més, el Futbol Sala La Massana, després de fer una bona pretemporada, ha tingut un excel·lent inici de curs, superant amb facilitat (0-3) al Pas de la Casa. Els mateixos Rangers també van guanyar el primer partit de lliga, en l'espectacular 6-3 contra el Carroi, i apunten a ser un dels principals outsiders del Sideco Encamp.

Les properes jornades segur que marcaran el futur de la Lliga de FutSal, però el que sembla evident, és que aquest curs, el Sideco Encamp tindrà més rivals que mai per aconseguir la novena consecutiva. La resolució, a la primavera.