Detall de notícia

• Bacary perseguit per Ramos en l'FC Santa Coloma-UE Sant Julià. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 25/10/2021 A LES 10:10

Només la UE Santa Coloma aguanta el ritme de l'Inter

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma és l'únic equip que sembla, en aquest inici de temporada, que pot aguantar el ritme del bicampió i actual líder de la categoria, l'Inter Escaldes. Els groc i negres van segons a la taula, amb 10 punts de 15 possibles, i a només tres dels escaldencs. Aquest cap de setmana es van desfer amb facilitat de l'FC Ordino per 0-2. El primer gol, de Bertrand, va arribar molt aviat, al minut 8; la sentència es va fer esperar i no va ser fins al 78, quan Faysal va fer pujar el 0-2 al marcador.

Mentre tant, l'Inter Escaldes continua a la seva, i va sumar la tercera victòria consecutiva. Els de Fede Bessone es van desfer sense massa problemes del Carroi, que continua sense puntuar després de cinc partits. Un doblet de Joel Paredes a la primera part va ser suficient per sentenciar l'encontre i per demostrar que, una temporada més, l'Inter és un líder sòlid.

L'FC Santa Coloma contra la UE Sant Julià va ser un dels partits més entretinguts de la jornada. Els lauredians, que amb el retorn de Bacary són un altre equip, es van desfer dels de Franco Grosso per 1-3- Els verds es van avançar al minut 9 gràcies a Iosu Villar i el 0-2 el va marcar precisament Bacary al minut 13. No va ser fins a la segona part quan Grondona va retallar diferències des del punt de penal, però ja a les acaballes del partit, Alejandro Pérez va sentenciar per als lauredians.

Finalment, l'Atlètic Escaldes va aconseguir el primer triomf de la temporada després d'acumular quatre empats en sengles jornades de lliga. La víctima va ser la UE Engordany, que es va veure sorpresa per un doblet d'Abraham Gómez entre els minuts 30 i 35, sense que els blanc i negres poguéssin respondre.