Carregant...

Detall de notícia

  • Els joves karatekes del Karate Xavi Andorra. (Foto: KXA)
Per Redacció, 03/11/2021 A LES 17:24

El Karate Xavi Andorra torna a competir després de l'aturada per la Covid-19

Ordino.- Després de l'aturada forçosa de les competicions que va provocar la pandèmia mundial de la Covid-19 el passat març de l'any passat, aquest proper cap de setmana els joves karatekes del Karate Xavi Andorra tornen a la competició en el campionat de la Lliga Espanyola que es disputa a Màlaga.

Així doncs, entre el 5 i el 7 de setembre, fins a 6 esportistes en categoria infantil es desplaçaran fins a la capital de la Costa del Sol per tal de competir. El dissabte entraran en competència els nois. Concretament Paulo Domingues (Club Karate Jion) ho farà en la categoria de menys de 30 quilos tant en Kumite com en Kata, mentre que Kevin Mellado (Club Karate Fudo Shin) ho farà només en Kumite de menys de 48 quilos.

Pel que fa a les noies, entraran diumenge en competició. Aina Padilla (Club Karate Fudo Shin) prendrà part tant en Kumite com en Kata de menys de 30 quilos, mentre que Michelle Villalonga (Club Karate Sion i +42), Noa Fernàndez (Club Karate Fudo Shin i -47) i Laura Gonzàlez (Club Karate Fudo Shin +52) ho faran només en Kumite.