• Els integrants de la sub19 celebren el triomf davant d'Estònia. (Foto: FAF)
Per Redacció, 04/11/2021 A LES 19:26

Segona victòria de la sub19 al Pre Europeu de FutSal

San Marino.- La selecció sub19 de futbol sala continua en estat de gràcia i ha aconseguit el segon triomf consecutiu en el Pre Europeu que s'està fent a San Marino, després de derrotar a Estònia per 2-1. Aquest triomf es suma a l'aconseguit ahir davant de Gal·les i els d'Aitor Garcia es jugaran la primera plaça demà davant de la selecció local.

Com va passar ahir, Andorra s'ha avançat al marcador gràcies a Guillem Jeanssou, que al minut 7 ha fet pujar l'1-0 al marcador. L'empat estoni ha arribat abans del descans amb un fort xut creuat de Vdavin. Als tres minuts de la represa però, els d'Aitor Garcia han aconseguit el 2-1 definitiu amb un gol de Nil Manchado.  Aquest gol ha estat el preludi d'una segona part fantàstica de la Selecció, que va anotar el 3-1 amb un segon gol de Machado. La rúbrica amb el 4-1 definitiu va ser obra d'Arnau Mansegosa a tres minuts pel final. Demà, a les 6 de la tarda, l'autèntica final davant San Marino.