• Moi San Nicolás es desfà de Carles Coto. (Foto: FAF)
Per Redacció, 08/11/2021 A LES 10:49

La UE Santa Coloma assalta el liderat

Andorra la Vella.- Canvi de líder a la Lliga Multisegur. Els dos empats consecutius de l'Inter, contra l'FC Santa Coloma i UE Sant Julià, han permès a la UE Santa Coloma assaltar el liderat gràcies a la seva ratxa de tres triomfs consecutius. En el partit que tancava la jornada, els groc i negres es van imposar a un Carroi que continua sense puntuar (1-2). A la primera part va anotar Gabriel Caran, i a l'inici de la represa, Barbosa va ampliar les diferències. Tot i que Amin va retallar diferències, el marcador ja no es va moure i la UE tanca la primera volta al cap d'amunt de la classificació.

Qui ha caigut fins al segon lloc de la taula és l'Inter d'Escaldes, que acumula dues jornades sense guanyar, tot i que, juntament amb l'Atlètic Escaldes, és l'únic equip que no ha perdut encara aquesta temporada. En aquesta ocasió el partit va acabar sense gols i ho va fer davant la UE Sant Julià, que també va trencar una ratxa de tres victòries consecutives.Tot i l'empat, els lauredians es mantenen en la quarta posició de la taula.

Precisament l'Atlètic Escaldes segueix en la seva trajectòria ascendent i acumula tres victòries consecutives, després de desfer-se aquest cap de setmana d'un irregular FC Santa Coloma. Els blaus van imposar-se per un contundent 1-3. No obstant això, el resultat del partit es força enganyós, ja que els colomencs van tenir l'empat a falta de 7 minuts pel final. Però en la jugada següent es van quedar amb 10 per l'expulsió per doble targeta groga de Marc Pujol. I en la jugada següent l'Atlètic va sentenciar el matx.

L'equip que va tornar al camí del triomf, després de quatre jornades, és l'FC Ordino, que es va imposar per 2-4 a la UE Engordany. El partit va estar animant des del primer moment, ja que al minut 10, Corominas va marcar el primer. Els intercanvis de cops van ser constants i es va arribar al descans amb empat a 2 després que Nájera transformés un penal. La segona part però va ser plenament ordinenca, i entre el 76 i el 78, Bríñez i Corominas van sentenciar, deixant molt tocat a l'Engordany.