Carregant...

Detall de notícia

  • El partit de la quarta jornada entre la UE Santa Coloma i l'Atlètic Escaldes va acabar en empat a zero. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Eduard Piera, 09/11/2021 A LES 17:19

Dues confirmacions en la primera volta de la Lliga Multisegur

Andorra la Vella.- La primera de les quatre voltes de la Lliga Multisegur ha acabat i ha començat a deixar signes de com pot ser la temporada. Els primer quart de temporada ha servit per confirmar que dos projectes que apuntaven grans maneres abans de començar han ratificat les expectatives. Es tracta de la UE Santa Coloma i l'Atlètic Escaldes. Els groc i negres han aconseguit el liderat de la categoria després d'una bona ratxa de triomfs. L'equip de Juan Velasco, que va arribar aquest estiu amb una plantilla completament nova i repleta de jugadors de fora del país, s'ha fet fort i apunta a candidat al triomf.

En una línia similar hi ha l'Atlètc Escaldes. Els blaus, que també van estrenar entrenador en la figura de Bori, han aconseguit fer un equip d'allò més sòlid que, després de set partits no ha tingut cap derrota. Tercers en la general, i liderats per l'internacional Moi San Nicolás, els escaldencs, que van tenir quatre empats en els primers partits de la temporada, acumula ara tres victòries consecutives. En tercera posició, i amb una franca línia ascendent, l'Atlètic Escaldes és un altre dels nous postulants al títol. Un altr e dels equips al qui va costar arrencar va ser la UE Sant Julià; els lauredians van acusar en les primeres jornades la baixa del seu jugador franquícia, Bacary. Un cop han recuperat el 9, els triomfs han tornat a l'equip de Laurèdia.

El campió treu galons
Juntament amb els blaus, hi ha un altre equip que no ha perdut cap partit: l'Inter Escaldes. El bicampió de lliga ha liderat la taula durant una bona part de les set primeres jornades. No obstant això, dos empats consecutius contra l'FC Santa Coloma i la UE Sant Julià, li han fet perdre el lloc de privilegi. No obstant això, els de Fede Bessone han demostrat que tenen arguments de sobres per intentar fer-se amb la triple corona. El debutant a la categoria, l'FC Ordino, ha demostrat que té més futbol que punts. Els ordinencs, que han fet una plantilla pràcticament nova, en la que destaquen figures com Alfi Conteh, han demostrat que no han vingut a la primera divisió per ser una comparsa.

Per contra, hi ha tres equips dels que s'esperava més. L'FC Santa Coloma, de Franco Gross, no ha trobat la regularitat en cap moment i ha alternat bons partits, com l'empat contra l'Inter Escaldes, amb diverses derrotes. En el mateix sentit la UE Engordany, està immersa en una ratxa negativa, acumulant fins a quatre derrotes consecutives, després d'un inici prometedor amb 5 punts de 9 possibles. Finalment, el CE Carroi, que compta com a partits perduts tots els que ha jugat, malgrat competir i merèixer un millor resultat en algun d'ells.