Carregant...

Detall de notícia

  • Ariadna de la Riva va tenir una brillant participació al torneig disputat a Alemanya. (Foto: FEVA)
  • Ribera i Martínez fent una partida d'entrenament. (Foto: FEVA)
  • Els quatre jugadors andorrans que van prendre part al torneig alemany. (Foto: FEVA)
Per Redacció, 11/11/2021 A LES 09:36

Ariadna de la Riva destaca a Alemanya i puja 115 punts al ràting internacional

Escaldes-Engordany.- Ariadna de la Riva surt molt reforçada del torneig que s'ha jugat durant la darrera setmana a diverses ciutats d'Alemanya. L'escaquista ha jugat a un gran nivell aconseguint quatre punts, gràcies a triomfs i taules contra jugadors que tenien un rànquing superior a ella. Aquest fet li ha valgut per fer un salt important en el ràting internacional de fins a 115 punts, una fita gens habitual en jugadors d'aquesta edat.

Quant a la resta d'integrants de l'expedició andorrana, l'actual campió nacional, Serni Ribera, va tenir també una molt bona participació aconseguint quatre punts. No obstant això, cal ressenyar que el jove escaquista no va poder disputar les dues darreres partides, fet que va minvar la possibilitat de millorar, encara més aquests resultats. Pel que fa a Marc Martínez, va ratllar amb força regularitat i bon nivell al llarg del campionat i va cloure la seva participació amb 3 punts i mig.

El torneig, que es va jugar mitjançant sel istema suís accelerat , que va fer que els millors jugadors entre els 350 participants es comencessin a creuar entre ells. A banda dels tres joves, la delegació andorrana va comptar també amb la participació del Gran Mestre i director tècnic de la FEVA, Òscar de la Riva, que va tancar la seva participació acumulant fins a sis punts. El guanyador final del torneig va ser el Gran Mestre espanyol, Santos Latasa.