Carregant...

Detall de notícia

• Bolívar intenta batre Silvero, pressionat per dos rivals. (Foto: Rubén Calvo / RC Audiovisuals)
Per Redacció, 10/01/2022 A LES 10:38

L'Atlètic Escaldes se situa colíder de la Lliga Multisegur

Andorra la Vella.- Els casos de Covid-19 en els diferents equips de la Lliga Multisegur van provocar que en la jornada d'aquest cap de setmana, la primera de l'any, només es pogués disputar un partit. No obstant això, a ningú se li escapa que era l'encontre amb més interès del cap de setmana, ja que enfrontava als dos principals candidats a deixar a l'Inter sense la triple corona, l'Atlètic Escaldes i la UE Santa Coloma.

El matx va caure del costat escaldenc per 1-3, gràcies a Bolívar qui es va mostrar molt efectiu en els metres finals i va aconseguir anotar un doblet que seria decisiu. El primer quart d'hora va ser letal per a la UE, ja que Bolívar, als 8 minuts va fer pujar el 0-1 al marcador. Diferència que va ampliar Garrido, als 12, deixant molt tocat a l'equip groc i negre.

Malgrat aquests dos cops, els colomencs no van perdre la cara al partit i en el primer minut de la segona part, Faysal va aconseguir retallar distàncies. Ahir, però, era el dia de Bolívar, que 15 minuts més tard va rubricar el seu gran partit anotant 1-3 definitiu, que serveix a l'Atlètic per situar-se colíder (amb un partit més) empatat a punts amb l'Inter.