Carregant...

Detall de notícia

  • Àxel Esteve al calaix més al del podi de Kronplatz. (Foto: FAE)
Per Redacció, 12/01/2022 A LES 18:42

Victòria per Àxel Esteve a Kronplatz

Andorra la Vella.- Àxel Esteve ha demostrat que està en un gran nivell de forma, i avui s'ha adjudicat el segon eslàlom FIS que es disputa a l'estació italiana de Kronplatz, després que en l'anterior aconseguís ja pujar al podi. L'esquiador ha parat el cronòmetre en 1.33.69, quedant per davant del noruec Osca Zimman (+0.21) i del el suec Fabian Ax Swartz (+0.46).

En creuar la meta, Esteve, molt content, ha comentat que "confirmo el bon esquí d'ahir i d'aquests dies, així que súper content. Encara milloro més els meus punts FIS, així que encara sortiré una mica abans en Copa d'Europa". L'esquiador ha dit que vol seguir aquesta línia i que "només desitjo continuar esquiant així de fort i arribar amb aquest nivell a les pròximes Copes d'Europa". Per la seva part, Àlex Rius ha acabat en 12a posició mentre que Xavier Cornella no ha pogut completar la segona mànega.

Avui també s'havia de disputar la prova de la Copa d'Europa femenina, on hi havia de prendre part Cande Moreno. No obstant això, les condicions climatològiques adverses, marcades pel fort vent, han impedit que avui es disputés la prova. L'organització ha confirmat que, en principi, la competició a l'estació d'Orcières-Merlette es disputarà entre demà i divendres.