Carregant...

Detall de notícia

  • Cuervo i Catalán ahir a la nit, després de fer tots els podis de la jornada. (Foto: Ingine Creators)
  • Un dels participants del Dakar Classic amb la medalla d'haver completat la prova. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
  • Les medalles amb el Touareg per als participants. (Foto: Dani Catalán / Ingine Creators)
Per Eduard Piera / Dani Catalán, 15/01/2022 A LES 09:12

Diari del Dakar: somriures en creuar la meta

Jeddah.- El Dakar 2022 ja és història. Pel record quedaran noms com Nasser Al Attyad i el seu quart Touareg, Sam Sunderland i el bicampionat en motos, Carlos Sainz i el cotxe elèctric, l'equip femení de Margot Llobera i Mercè Martí o les ordres d'equip que van impedir el triomf de Gerard Farrés. Però per nosaltres, també hi haurà un record pel Diari del Dakar que cada dia ha fet en Dani Catalán. "Espero haver pogut aportar una altra visió de la prova, més des de la vessant fotoperiodística" ha explicat en la nota de veu diària, que ahir a causa de la feinada en cobrir tots els podis no va arribar fins les 12 de la nit, hora de Jeddah. "Dalt del podi, veies cares desencaixades de cansament i a la vegada, felicitat per haver creuat la meta. Són 15 dies molt intensos en que passes moments de tot" ha dit en Dani.

"Estem molt cansats i se'ns ha endarrerit el vol de tornada, i probablement haurem de fer nit a l'aeroport, però l'experiència ha valgut molt la pena!" reflexiona Catalán. "Hem aconseguit arribar on volien els clients d'Ingine Creators, i fins i tot una mica més enllà. I que persones que fa tants anys que fan Dakar et felicitin, reconforta" ha afegit. La darrera etapa va ser més un passeig fins a la ciutat que va ser sortida i arribada i "hem pogut veure en Sunderland, a qui hem fet un vídeo, durant el recorregut". El Dakar però va acabar amb la notícia de la mort d'un jove mecànic francès en un accident en aquest darrer tram, per qui l'equip d'Ingine Creators també va tenir un record. Ara, amb aquesta primera travessa al sarró, ja pensen en l'edició del 2023.