• La soritda de la categoria sènior femenina. (Foto: Comapedrosa World Cup)
Per Redacció, 16/01/2022 A LES 15:11

Andrea Sinfreu frega el podi en la Vertical Race sub23

Arinsal.- Andrea Sinfreu ha estat l'andorrana que més a prop ha estat del podi en la Vertical Race que s'ha disputat aquest matí, en el marc de la Comapedrosa World Cup d'Skimo. Sinfreu ha acabat en quarta posició en categoria sub23, amb un temps de 43 minuts i 23 segons. L'atleta ha assolit aquesta fita tot i acusar el cansament de la Individual Race disputada ahir.

Per la seva part, Oriol Olm, en la categoria sub20, ha repetit la setena posició que va aconseguir ahir. En aquest cas, Olm ha aturat el cronòmetre en 30 minuts i 36 segons, a poc més de tres minuts del guanyador de la prova, que ha estat el suïs Thomas Boussard (27:35).

En categoria absoluta, només dos atletes andorrans han pres la sortida. Es tracta de Marcel Prat i David Pérez, que han acabat la carrera en 53a i 55a posició respectivament. El triomf absolut ha estat, igual que al 2021, pel suïs Remi Bonet, amb un temps de 26:16, seguit de l'italià Robert Antonioli (27:11:3) que ha guanyat la segona posició per només dues dècimes respecte al nord-americà Cameron Smith (27:11:5).

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora de la Vertical Race ha estat la sueca Tove Alexandersson, amb un cronòmetre final de 31 minuts i quatre segons, millorant així la tercera posició que va aconseguir en la passada edició. Darrere seu han acabat les franceses Axelle Gachet Mollaert, que s'ha hagut de conformar amb la plata i no ha pogut repetir el triomf de la passada edició i Emily Harrop.