• Genís Soldevila empata el partit al quart d'horad e la segona part. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 20/01/2022 A LES 09:45

L'Inter guanya al Carroi i posa pressió als perseguidors

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes ha tornat en forma de l'aturada per les festes nadalenques. Si en Copa Constitució no va tenir problemes en superar ronda, ahir va suar més del previst per doblegar al Carroi (4-2), en un dels dos partits que es van jugar corresponents a la 12 jornada de la Lliga Multisegur. L'actual campió va prendre la davantera en el marcador ben aviat, quan Joel Paredes va batre a Bejarano. No obstant això, els jugadors de l'equip capitalí, que encara no han puntuat aquesta temporada, no van abaixar els braços i abans del descans van aconseguir donar la volta al marcador amb gols de Roberto López, al 24, i de David Ramon al 30. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En tornar dels vestidors, els de Fede Bessone no trobaven amb la tecla, i el marcador no es va tornar a moure fins al quart d'hora, quan Genís Soldevila va fer pujar l'empat al marcador en superar a Bejarano en l'u contra u. La sentència pel Carroi va arribar en dos minuts fatídics. En el 79, Amhed Belhadji va fer anotar el 3-2 i només un minut més tard Víctor Casadesús rubricava el 4-2. Amb aquest triomf, l'Inter és líder en solitari.

En l'altre dels partits avançats de la jornada, un dels partits ja clàssics, l'FC Santa Coloma contra la UE Sant Julià, va acabar tal com havia començat, amb empat a zero. Aquest resultat deixa als lauredians a tres punts del lideratge de la categoria, mentre que complica una mica les opcions de play off dels colomencs, que ara són cinquens, a tres punts de les eliminatòries pel títol, però amb un partit més que el quart, la UE Santa Coloma, que avui juga contra l'Ordino. La jornada es completarà amb l'Atlètic Escaldes - UE Engordany.