Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Verdú avui, al podi del Supergegant de Tarvisio. (Foto: FAE)
Per Redacció, 20/01/2022 A LES 18:04

Nou podi per a Verdú a Tarvisio

Andorra la Vella.- Segona jornada de Supergegant a l'estació italiana de Tarvisio, i segon podi per a Joan Verdú, que ha aconseguit repetir la tercera posició que va assolir ahir, en la mateixa disciplina. En aquesta ocasió, l'andorrà ha marcat un temps de 1.07.69, quedant només a 0,19 segons del guanyador de la prova, l'italià Federico Simoni (1.07.50). Entre ambdós esquiadors s'ha classificat l'irlandès Jack Gower (1.07.57).

En acabar, Verdú ha dit que "em prenia aquestes dues curses d'entrenament. Ha anat bé, amb molt bon feeling, cada dia millor, i ara seguiré uns dies entrenant més en supergegant perquè la setmana que ve farem la Copa d'Europa de super a Saalbach". L'esquiador ha afegit que tant aquestes proves com la vinent "em serviran per preparar el supergegant dels Jocs".

Per la seva part, el seu entrenador, Fred Beuviel, ha comentat que "és un resultat bastant correcte si valorem que no havia fet supergegant des de Cortina, l'any passat. Havíem plantejat aquestes curses per a entrenar". Així doncs, la propera cursa que disputarà Joan Verdú serà el Supergegant de Saalbach (Àustria), en el marc de la Copa d'Europa.