• Agüero intenta frenar una internada per banda de Lankar. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 21/01/2022 A LES 09:33

L'Atlètic Escaldes i la UE Santa Coloma aguanten el ritme de l'Inter

Andorra la Vella.- Cada cop sembla més evident que, el títol de campió de la fase regular de la Lliga Multisegur, serà cosa de tres equips: l'Inter Escaldes, l'Atlètic Escaldes i la UE Santa Coloma. Els defensors del títol marquen la pauta i lideren la taula classificatòria amb 23 punts en 11 partits; els mateixos que ahir va assolir el seu rival escaldenc, tot i que l'Atlètic ho ha fet en 12. Per darrere, els de Juan Velasco compten amb 21 punts en 11 partits.

Precisament en el partit que va tancar la jornada, l'Atlètic Escaldes va tornar al coliderat de la Lliga Multisegur, després d'una victòria amb remuntada inclosa contra la UE Engordany. Els blanc i negres es van avançar en el marcador en la primera part, gràcies al gol que va anotar Sacha als 13 minuts de joc. No va ser fins a l'inici del segon acte, al 51, que Àlex Palau va fer pujar l'empat al marcador. La sentència va arribar gràcies a un doblet d'Abraham Gómez, que va anotar en el 66 i en el 92, per rubricar la victòria per l'Atlètic.

Per tancar la jornada, només mancava el matx entre la UE Santa Coloma i l'Ordino. Els ordinencs van vendre cara la seva derrota, i és que el marcador final, 1-0, reflecteix les dificultats que va passar l'equip de Juan Velasco per endur-se els tres punts i no perdre el ritme dels dos equips d'Escaldes. L'únic gol del partit va arribar ben aviat, al minut 7, quan Gonçalves va encertar a batre Obregón. Tot i les ocasions que van succeir en les dues porteries, el marcador ja no es va tornar a moure.