Carregant...

Detall de notícia

  • El podi femení de la Cronoescalada. (Foto: FAM)
Per Redacció, 23/01/2022 A LES 10:34

Laia Sebastià i David Prades s'imposen en la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa

Andorra la Vella.- Laia Sebastià, en categoria femenina, es va endur la victòria de la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa, amb un temps final de 22'15''. En categoria masculina, David Prades va obtenir la victòria completant la pujada al Coll Blanc en un temps final de 18'25''.

La cronoescalada es va disputar aquest dissabte al vespre a les sis de la tarda i era la quarta prova de la Park Piolets Copa d'Andorra 2021-2022. El Club Pirinenc Andorrà, organitzador de la cursa, va poder recuperar la tradició de fer-la de nit, després d'un any fent-la diürna. En total, una trentena de participants van completar el recorregut de format vertical amb una pujada des del poble del Pas de la Casa fins al Coll Blanc amb un desnivell positiu de 420 metres.

En categoria femenina, les andorranes Sisi Hinterreitner i Anna Albalat van completar el podi amb un temps final de 22'53'' i 25'24'' respectivament. Quant als homes, Ignasi Ferrer va acabar segon amb un temps de 18'30'' i Cristian Cofine va finalitzar en tercera posició amb un crono de 19'45''.