Carregant...

Detall de notícia

  • Mario da Cruz i Maeva Estevez a Reiteralm. (Foto: FAE)
Per Redacció, 23/01/2022 A LES 16:48

Estevez acaba 9a i Mario da Cruz 48è en la Copa d’Europa de Reiteralm

Andorra la Vella.- Maeva Estevez ha acabat 9a i Mario da Cruz ha finalitzat en la 48a posició en la Copa d'Europa de boardercross que s'ha disputat aquest diumenge a l'estació austríaca de Reiteralm. Després que aquest dissabte s'haguessin de suspendre les curses a causa del mal temps, aquest diumenge s'han pogut disputar les rondes i ha estat la primera cita de la Copa d'Europa de la temporada després de la suspensió de les curses de Puy St. Vincent el passat 8 i 9 de gener.

En dones, a la primera ronda Estevez, en vuitens de final i sent tres corredores, ha sortit tercera, però al segon peralt s'ha situat segona i ha mantingut la posició per classificar-se. En aquesta ronda, la primera ha estat l'australiana Amber Essex. En la segona ronda, ha competit contra Essex, a més de l'alemanya Florina Pohl i la francesa Margaux Herpin. En aquesta ronda ha sortit tercera, s'ha situat primera i en un final molt ajustat, ha acabat tercera, superada per Pohl i Herpin. En la general, Estevez també és novena amb 29.00 punts.

"L'objectiu era surfejar intel·ligentment, no forçosament entrar al joc i arriscar perquè tenim al cap els Jocs", ha manifestat Estevez, reconeixent que ha estat una llàstima no haver pogut avançar més. La pròxima competició per a l'andorrana serà la Copa del Món de Cortina d'Ampezzo el 28 i 29 de febrer.

Per la seva part, da Cruz no ha pogut superar la primera ronda de setzens de final, on ha lluitat contra el letó Drew Powell, l'holandès Lars Weerman i l'australià Declan Dent. "Per ser la primera Copa d'Europa i amb gent de Copa del Món, ha anat bastant bé", ha declarat da Cruz, qui ha assegurat que ha estat bastant competitiu. L'andorrà tornarà a competir a la Copa d'Europa de Dolni Morava, a la República Txeca, el 2 i el 3 de febrer.