Carregant...

Detall de notícia

  • Alieu i Gallardo durant la roda de premsa on s'ha donat a conèixer la convocatòria. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 13/04/2022 A LES 20:11

Baixes importants a la selecció de rugbi per jugar contra Sèrbia

Andorra la Vella.- La selecció nacional de rugbi masculina disputarà dissabte el darrer partit corresponent a la Conference 2. Avui, el directiu de la FAR Felip Gallardo i el seleccionador Paul Alieu han presentat la convocatòria pel matx. El conjunt compta amb tres novetats vers el darrer partit amb Bulgària. Així doncs, Pep Arasanz, Arnau Granyena i Miqui Ortega han entrat en un grup on hi ha baixes importants vers el darrer partit contra Bulgària com Trapé o Hugo.

"Ens preocupen les baixes sí, perquè són davant i Sèrbia, com ja va ser Bulgària, és molt forta en aquesta zona" ha dit Alieu. No obstant això, ha afegit que "confiem amb els 22 jugadors que ens emportem i lluitarem per puntuar a Belgrad, ja que això ens asseguraria la permanència a la Conference 2". Cal recordar que Andorra té per darrere a Turquia, que té zero punts, però dos partits pendents, mentre que els del Principat compten amb 6 punts, però només els manca un encontre per jugar.

Quant al desenvolupament del partit, el seleccionador nacional ha estat molt clar i ha dit que "hem de jugar un rugbi molt dinàmic, perquè si anem a xocar amb ells, no tenim res a fer". Alieu ha indicat que "són un conjunt, físicament, tant o més fort que Bulgària, i també són molt grans. Per tant, els hem de moure, els hem de cansar". Finalment, el tècnic ha apuntat que "cal que millorem a la zona de tres quarts, per aconseguir puntuar".

Completen la convocatòria Peter Ambor, Adrià Bonell, Adrià Calvo, Galdric Calvet, Víctor Casajuana, Antoine Coma, Bruno Comas, Lluc Cunill, Benjamin Franken, Sam Franken, Storm Fachaux, Pau Gallardo, Ricardo Quintino, Tiago Macedo, Dani Raya, Adrià Santuré, Nil Tomé, Thibaut Trape i Daniel Wallis.