• Ona Betrian en el seu concurs a l'Interdepartamental. (Foto: CA)
Per Redacció, 19/04/2022 A LES 13:21

Meritòria vuitena posició d'Ona Betrian en l'Interdepartamental francès de gimnàstica

Andorra la Vella.- La gimnasta del Club Artística Serradells, Ona Bertrian, va aconseguir finalitzar en una meritòria vuitena posició en el Campionat Interdepartamentar francès de gimnàstica artística que es va disputar al llarg del passat cap de setmana a la localitat de Flauvin. Betrian va completar una molt bona actuació, en la que va assolir un total de 43,650, quedant només a tres punts de les places de podi. També van destacar les actuacions de Lucía Martínez, que va ser 19a en la categoria de 10-11 anys amb un total de 36,400 punts, i de Marta Valero, que va acumular un total de 38,184 punts i va obtenir la 22a posició entre les participants de 12-13 anys.

Balanç positiu
Des del club, es fa una valoració molt positiva de la participació en l'Interdepartamental, ja que, segons van indicar des del cos tècnic "la feina feta als entrenaments va permetre que s’augmentés la dificultat dels exercicis de les gimnastes respecte a la primera competició individual". Ara, resta que la Federació Francesa faci públiques si les 11 gimnastes de l'Artística Serradells s'han classificat per la Final A o la Final B