Carregant...

Detall de notícia

  • Un dels participants durant l'edició del 2021 del Tour Auto. (Foto: Mathieu Bonnevie)
  • L'exposició dels vehicles participants en el Tour Auto 2021. (Foto: Mathieu Bonnevie)
  • El cartell de l'edició del 2022. (Foto: Tour Auto)
Per Redacció, 21/04/2022 A LES 19:42

El Tour Auto ja compta amb 232 participants

Andorra la Vella.- Quan falta poc més d'una setmana per a l'arribada a Andorra del Tour Auto, el ral·li de vehicles clàssics més important del món, l'Automòbil Club d'Andorra ha donat a conèixer, aquesta tarda, la xifra d'inscrits, que s'eleva fins a 232 participants. Aquests es dividiran en dues categories: 134 en la modalitat de Velocitat i 98 en la de Regularitat.

Pel que fa als vehicles, també es comencen a conèixer quines d'aquestes joies creuaran el Principat i, a tall d'exemple, ja han confirmat la presència fins a 18 Ferraris. A banda del 365 GTB/4 de grup 4, que és el cotxe insígnia d'aquesta edició, hi haurà també els models 365, 308, 275 i 250. A més a més, prop d'una cinquantena de Porsche, i altres marques il·lustres com BMW, Jaguar o Shelby, estaran en la competició.

El recorregut:
Està previst que els vehicles entrin a Andorra el dissabte 30 d'abril, als volts de les 15:30 per la frontera del Baladrà. D'aquí creuaran el Pas de la Casa i Canillo, abans del reagrupament a Ordino, que està previst a les 4 de la tarda. Mitja hora després, el primer cotxe farà l'especial al Coll d'Ordino i, si tot va bé, a dos quarts de sis de la tarda començaran a arribar els participants al paddock instal·lat al Parc Central d'Andorra la Vella.