Carregant...

Detall de notícia

  • El ministre Jordi Torres visitant l'exposició de vehicles del Tour Auto 2022. (Foto: Andorra Turisme)
Per Redacció, 25/04/2022 A LES 18:48

En cinc dies Andorra acollirà l’arribada del mític ral·li Tour Auto 2022

Andorra la Vella.- Ja falta poc perquè Andorra rebi l’arribada del Tour Auto 2022. En concret, el proper dissabte 30 d’abril, algunes de les carreteres del territori andorrà seran testimonis de la darrera prova del conegut ral·li francès de vehicles clàssics, on hi prendran part més de 240 vehicles, amb un lleuger increment respecte a l’edició anterior, i amb un total de 480 pilots i copilots participants.

Aquest dilluns, a París, s’ha donat el tret de sortida a la 31a edició del ral·li més antic del món. Per aquesta ocasió, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, s’han desplaçat fins a la capital francesa per assistir a l’acte d’inauguració, a més de visitar l’exposició de vehicles antics. Així mateix, també han estat presents en aquest acte el president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Tarrado i el director general de l’Automòbil Club, David Fraissenet.

Després, el ministre Torres ha pres part en la roda de premsa de presentació del Tour Auto 2022 on també han participat els presidents i directors generals de les següents marques patrocinadores: Peter Auto, BMW França, Motul, Edmon Rothschild, Vicomte 5 i Maison Aguttes.

La jornada d'aquest dilluns ha estat dedicada a les verificacions i a l’exposició dels vehicles participants, i aquest dimarts es donarà inici a la competició, des del Chateau de Rambouillet, situat a pocs kilòmetres de París. 

Per primera vegada, es durà a terme un final d’etapa del Tour Auto fora del territori francès. Aquest fet ha generat molt d’interès per part de tots els participants, donat que mai s’ha celebrat una arribada en un entorn de muntanya.