Carregant...

Detall de notícia

  • Infants en una passada edició del Trofeu McDonalds de Karate. (Foto: Karate Xavi Andorra)
Per Redacció, 04/05/2022 A LES 10:20

Arriba la 18a edició del Trofeu McDonalds de Karate

Andorra la Vella.- El proper diumenge 8 de maig a partir de les 15 hores tindrà lloc la 18a edició del Trofeu McDonalds TopKata de Karate, una competició que novament organitza el Club Karate Xavi Herver sota el patrocini de McDonalds Andorra i amb la col·laboració del comú d'Ordino. El trofeu, adreçat als més petits, es disputarà en la modalitat de Kata (tècnica) per a les categories de prebenjamí mixta (menys de 6 anys), benjamí mixta (6-7 anys), aleví mixta (8-9 anys), infantil mixta (10-11 anys), juvenil mixta (12-13 anys) i Kata família.

A banda de participar en aquest certamen, els semifinalistes i finalistes competiran entre ells per la categoria reina Open mixte. Es tracta, per tant, d'una competició de luxe amb un format que té com a objectiu que la canalla perdi la por a participar en aquesta mena d'esdeveniments.

Així doncs, està previst el repartiment de trofeus, medalles i regals per part de McDonalds Andorra per a tots els participants en aquesta festa del Karate que comptarà amb una participació propera als 50 competidors. La cita tindrà lloc al Pavelló Germans Riba d'Ordino.