Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrega de guardons de la 18a edició del Trofeu McDonald's de Karate. (Foto: Club Karate Xavi Herver)
Per Redacció, 09/05/2022 A LES 11:44

Rècord de participació en la 18a edició del Trofeu McDonald's de Karate

Andorra la Vella.- La 18a edició del Trofeu McDonald's TopKata de Karate, organitzada pel Club Karate Xavi Herver d'Ordino sota el patrocini de McDonald's Andorra i amb la col·laboració del comú ordinenc, ha registrat aquest cap de setmana un rècord de participació amb 56 competidors.

La competició, adreçada als més petits, es va disputar en la modalitat Kata (tècnica) i en les categories de pre benjamí mixt (menys de 6 anys), benjamí mixt (6-7 anys), aleví mixt (8-9 anys), infantil mixta (10-11 anys), juvenil mixta (12-13 anys) i Kata Família. A banda, els semifinalistes i finalistes van competir entre ells per a la categoria reina Open Mixt.

S'ha tractat, per tant, d'una edició de luxe celebrada al Pavelló Germans Riba d'Ordino en un format de competició que té com a objectiu que la canalla perdi la por a aquest esport. En el certamen hi va haver trofeus, medalles i regals del patrocinador principal per a tots els participants que hi van prendre part.

Per tancar aquesta edició es va dur a terme una petita exhibició referent a la nova categoria que es prepara per a la 19a edició: Kata per equips.