Carregant...

Detall de notícia

  • Les participants al campionat celebrat aquest dissabte. (Foto: FAN)
Per Redacció, 15/05/2022 A LES 19:31

LAUesport acull el Campionat de Rutines Andorra 2022 de natació artística

Andorra la Vella.- Les instal·lacions de LAUesport, a Sant Julià de Lòria, han acollit aquest dissabte el Campionat de Rutines Andorra 2022 de natació artística, en el qual hi han participat 60 nedadores de diferents clubs del Principat. La jornada s'ha executat en la modalitat de rutina lliure en les categories de solo-duet i rutina combinada, amb participants de les categories aleví, infantil i júnior.

Les nedadores més joves dels Serradells han realitzat una exhibició per donar la sortida a aquest campionat, que torna després de dos anys sense poder celebrar-se.

Quant a resultats, en solos categoria aleví la guanyadora ha estat Neus Gustavsson del CN Serradells, i en infantil, Mar Torra del CN Serradells C. Pel que fa als duets Helena Fonolleda i Neus Gustavsson s'han endut l'or en categoría aleví, Ada Aran i Mar Torra en Infantil i Marta López i Lea Buherne en categoría júnior, totes del CN Serradells. Finalment, en rutina combinada el CN Serradells s'ha imposat en categories aleví i infantil i el CN Berga Tossalet en júnior.