Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot andorrà, Xavi Cardelús. (Foto: )
Per Redacció, 17/05/2022 A LES 10:39

Cardelús participa en la segona prova de la temporada de l'europeu de Moto2 a València

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús participarà aquest cap de setmana a la segona cita del Moto2 European Championship que tindrà lloc al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. L'andorrà arriba a aquesta segona prova de la temporada ocupant el desè lloc de la classificació provisional del Campionat amb 11 punts i en ple procés de recuperació de les lesions a l'espatlla i la mà esquerra que arrossega al llarg de les últimes tres setmanes i que ja van condicionar les seves actuacions a la primera cita de l'Europeu de Moto2 que es va celebrar a Estoril i la segona prova de la Copa del Món de MotoE que es va disputar al circuit de Le Mans. A tot això s'afegeix que, pel fet de disputar els dos Campionats, Cardelús està competint en aquests moments cada setmana tot combinant les dues categories.

El pilot de Promoracing ha manifestat que aquest mes de maig està sent molt intens perquè està competint cada setmana. "Tot i això, el cinquè lloc de Moto2 aconseguit a Estoril i les dues curses de MotoE de Le Mans mostren que l'estat de l'espatlla i la mà esquerra van millorant dia a dia i, amb les diferents decisions d'estratègia que anem prenent amb els equips amb els quals competeixo, estem aconseguint reduir la seva incidència en els resultats perquè, tant amb la Kalex de Moto2 com amb la Enérgica elèctrica, les sensacions són millors del que podia esperar", ha expressat. Pel que fa a aquest cap de setmana, Cardelús només corre en una cursa i, per tant, l'esforç serà menor. "Si estant com estava el cap de setmana a Estoril, vaig lluitar pel podi a les dues curses, a València, el plantejament de sortida ha d'anar per aquí", ha indicat.

D'aquesta manera, dijous i divendres es disputaran les sessions d'entrenaments lliures. El dissabte es faran les sessions classificatòries a les 9.00 i a les 12.20 hores i l'única cursa del cap de setmana està programada per diumenge a partir de les 13.00 hores.