Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la FAN, Joan Clotet, i el president de la RFEN, Fernando Carpena, després de signar el conveni de col·laboració. (Foto: FAN)
Per Redacció, 20/05/2022 A LES 18:25

Conveni entre la FAN i la Real Federació Espanyola de Natació

Andorra la Vella.- La Federació Andorrana de Natació (FAN) i la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN), representades pels seus presidents, Joan Clotet i Fernando Carpena, respectivament, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per materialitzar l'excel·lent relació existent entre ambdues entitats i oferir una sèrie de condicions molt avantatjoses per tot el col·lectiu de la natació.

Entre altres, la RFEN reconeix als esportistes de la FAN la possibilitat de participar en totes les competicions amb els mateixos drets que els espanyols a efectes de classificació. S'ha acordat que jutges i àrbitres tinguin la possibilitat de ser designats per la RFEN per les seves competicions nacionals i pels entrenadors que s'acceptin les titulacions validades per la FAN en les competicions organitzades per la RFEN. A més el conveni obre la porta a futures col·laboracions en la realització de Campus, cursos i seminaris.

Clotet ha remarcat la importància d'aquesta signatura, ja que l'anterior conveni datava de l'any 1990. De la mateixa manera ha agraït al president de la federació espanyola l'ajuda, la cooperació i la bona entesa durant tots aquests anys. Per la seva banda, Carpena ha aprofitat per visitar el Centre Esportiu dels Serradells, de la mà del conseller d'Esports del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz. El president de la RFEN també ha manifestat la rellevància i la necessitat que tindrà poder disposar de nou d'una piscina de 50 metres pel desenvolupament de la natació d'alt nivell a Andorra.