Carregant...

Detall de notícia

  • Dòria, en la porta 13, on s'ha quedat sense opcions al podi. (Foto: TDP)
Per Eduard Piera, 28/05/2022 A LES 12:37

Entre les 10 millors palistes d'Europa

Andorra la Vella.- Mònica Dòria ja s'ha instal·lat, definitivament i per mèrits propis en l'elit del piragüisme europeu. Avui, tant en les semifinals com en les finals de K1, la palista andorrana ha demostrat el seu nivell. Primer, sobreposant-se a una mala classificació, i després de sortir la primera, ha marcat el cinquè millor temps per superar la penúltima ronda del Campionat d'Europa que s'està disputant a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia).

Ja en la final, Dòria havia començat el seu descens a ritme de medalla, calcant els parcials de la palista local Mintalova. No obstant això, problemes a la porta 13 on se n'ha anat llarg i ha hagut de remuntar per no ser penalitzada en saltar-se-la, l'han deixat sense opcions reals a pujar al podi. Malgrat tot, Dòria ha completat una molt bona baixada, sense cap penalització, i que només aquesta errada l'ha deixat sense opcions al podi, quan baixava a ritme d'or.

Finalment, l'andorrana ha acabat en vuitena posició amb un temps de 118,2, a 10.96 de les guanyadores que han estat, l'eslovaca Eliska Mintalova, precisament a qui Dòria havia aconseguit calcar en el primer parcial, i la italiana Stephanie Horn, que han fet el mateix temps. Del podi, l'andorrana ha finalitzat a gairebé 8 segons del podi, que l'ha tancat la britànica Mallory Franklin. En la classificació final, Laura Pellicer ha acabat en 30 posició, demostrant que, de mica en mica, va deixant endarrere la lesió que va patir en la recta final de la temporada passada.