Carregant...

Detall de notícia

  • La selecció andorrana en el partit contra la Real Sociedad. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 28/05/2022 A LES 20:38

Osasuna i Slavia de Praga, finalistes del Memorial Francesc Vila femení

Andorra la Vella.- L'Osasuna de Pamplona i l'Slavia de Praga són els finalistes del Memorial Francesc Vila, en la categoria femenina (infantil-cadet) després de la primera jornada del torneig. Els dos conjunts han estat els més sòlids en la diada d'avui, que s'ha disputat a la Massana. Ambdós equips s'han imposat a les semifinals contra els dos grans favorits, després de la primera fase, com eren l'Espanyol i la Real Sociedad. Concretament, el conjunt català ha caigut per 2-1 contra les navarreses, mentre que les txeques s'han desfet de les basques per 2-3.

Pel que fa a la selecció andorrana no va aconseguir cap triomf després de quedar enquadrada amb la Real Sociedad (8-0), amb l'Espanyol (10-0) i amb el Toulouse (0-4). En el matx per entrar a lluitar pel cinquè lloc, també han caigut, contra el València (1-0) i demà jugaran per la setena posició contra la selecció de Lleida.

Semifinals definides
Els quatre equips, tant en benjamí com en aleví, que lluitaran demà, a primera hora, per un lloc en la final ja estan definits. Així doncs, en la categoria dels més petits del campionat, s'han classificat Espanyol i València per un costat i la Damm i l'Slàvia de Praga per l'altre. En l'altra categoria València i Selecció de Lleida, i Espanyol-Athletic Club s'enfrontaran per un lloc en la final