Carregant...

Detall de notícia

  • La campiona nacional de 5.000 metres, Xènia Mourelo (primera per la dreta), aquest cap de setmana. (Foto: Josep Missé (IG CAVA))
Per Redacció, 30/05/2022 A LES 09:58

Xènia Mourelo s'imposa en els 5.000 metres dels nacionals d'atletisme

Andorra la Vella.- Al llarg del darrer cap de setmana, es van celebrar a l'Estadi Comunal els Campionats d'Andorra a l'aire lliure. Entre les atletes més destacades, hi havia la rècordwoman del Principat dels 3.000 obstacles i campiona nacional de duatló, Xènia Mourelo. En aquesta ocasió, la fondista va apostar per córrer la prova dels 5.000 metres llisos, on es va aixecar amb el títol de campiona d'Andorra. L'atleta de la Cava, va aturar el cronòmetre en 19'41''21 deixant a gairebé dos minuts la segona classificada, que va ser Eli Missé (21'31''). Va completar el podi Alexandra Grebanikova.

En la resta de disciplines hi va haver els següents campions: En 100 metres Roger Pons (CE Universitari) i Patricia Gainza (AA Catalunya), en 200 metres, Pau Blasi (CAVA) i Duna Viñals (CAVA), en 400 metres doblet per Pau Blasi i Patricia Gainza, en 800 metres Raül Villalonga (CA Albacete) i Júlia Gonzàlez (l'Hospitalet Atletisme), en 1500 metres Gaetan Geatud (CAVA) i Cristina Martins (CAVA), en 5.000 metres Nahuel Carabaña (CAVA) i Xènia Mourelo (CAVA), en 110 tanques Pol Herreros (CAVA) i Lerato Pagès (CAVA), en 400 tanques Eloi Vilella (CAVA) i doblet per Duna Viñals, en llargada José Benjamín (Aldhara Lleida), en perxa Ricard Clemente (Avinent Manresa) i Laia Tomàs (CA Laietana), en pes José Javier Ortega (FC Barcelona) i Alexandra Grebanikova (CAVA), en javelina Maria Morató (CAVA), en triple salt Liam Pijuan (CAVA) i Jana Rodríguez (CAVA), en alçada Nil Graells (CAVA) i Aroa Carballo (CAVA) i en relleus 4x100 Arderiu-De Sa-Blasi-Vílchez i A. Viñals-Malaga-D. Viñals-Bruna.