Carregant...

Detall de notícia

  • Els seleccionadors i mànagers de les seleccions juntament amb el vicepresident Felip Gallardo. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 02/06/2022 A LES 09:37

La FAR presenta les seleccions de rugbi seven

Andorra la Vella.- La Rugby House de l'Estadi Nacional va ser l'escanari ahir al capvespre de la presentació de les seleccions absolutes i sub 18 de rugbi seven. El vicepresident de la FAR, Felip Gallardo, va ser l'encarregat de conduir l'acte, on també es van donar a conèixer les convocatòries per als enfrontaments d'aquest cap de setmana. Cal recordar que les absolutes masculina i femenina viatgen fins a Belgrad, per disputar els partits corresponents a la Conference 1, mentre que les dues sub 18 es desplacen fins a Foix, on disputaran un torneig amb altres combinats de la mateixa categoria. 

No obstant això, després de la dura temporada de rugbi 15, els dos equips presenten força baixes i han hagut de fer una selecció més jove del que és habitual. "És cert que tenim baixes i que la mitjana d'edat, en conseqüència ha baixat, però hem de pensar que estem treballant un projecte a llarg termini, pensant en els jocs dels petits estats" va dir el seleccionador femení Marc Abelló. Quelcom similar va explicar el maculí, Christian Quintante, que va comentar que "l'objectiu primordial sempre és guanyar. Però també pensem en el futur i seran partits importants perque els més joves agafin experiència". 

La selecció sènior mascunila la conformen: Samuel Franken, León Laguerre, Pep Arasanz, Adrià Calvó, Nil TOmé, Adrià Bonell, Patrick Gili, Pau Gallardo, Hugo Llata, Daniel Wallis, Bastien Trappe i Marc Torrent.

Les seleccionades femenines són: Noèlia Pauls, Mireiaa Galiano, Gabriela Anca, Anna Fornsubira, Noa Sànchez, Marona Barcons, Xènia Torres, Lea Mora, Cèlia Palumbo, Patrícia Sucarrats, Zoe Sànchez i Paula Calvo.

La sub19 masculina està formada per: Lucas Bagilet, Adrià Casals, Martí Casals, Enric Fernàndez, Nil Ferreira, Scha Franken, Ian Granyena, Albert Pallàs, Albert Pedragosa, Jean Pons, Jan Pujol, Pau Rich, Pol Roig, Nicolàs Ruiz, Dan Sànchez i Carwin Zamora.

Finalment, la sub18 femenina la integren: Tània Barbosa, Loise Coma, Sandra Fernandes, Enara Garcia, Virginia Graell, Claire Hoswille, Frida Jiménez, Ariadna Mesina, Margot Oliva, Naima Perissé i Dúnia Urrea.