Carregant...

Detall de notícia

  • Albert Gómez durant la final de la Copa Constitució Protecvall. (Foto: )
Per Eduard Piera, 11/06/2022 A LES 10:30

Albert Gómez: 'Em queda una sensació agredolça d'aquesta temporada'

Andorra la Vella.- Canviar d’entrenadors en la derrota, és quelcom habitual. Pràcticament és llei que quan perds, hi ha destitució. EL que ja no és tan habitual és que un entrenador surti de l’equip on està, encara que sigui per mutu acord, d’un club després de complir els objectius i guanyar un títol. És el cas del fins fa una setmana tècnic del vigent campió de la Copa Constitució Protecvall, Albert Gómez, que després d’assumir la direcció a mitja temporada i donar el primer gran títol al club, ha deixat la banqueta i no entrenarà els seus jugadors a la Conference League.

Com et sents?
Satisfet per haver complert l'objectiu. El projecte estava pensat per posar l'equip a Europa. Sí que és cert que no ho vam aconseguir fins al darrer partit de la temporada, però el vam complir. I a més a més aconseguint el primer títol important pel club; si bé és cert que hi ha el títol de campions de segona per pujar, aquest és el primer gran. I com et deia, molt content per haver-ho aconseguit.

Títol amb esnrut?
Als jugadors els vaig intentar conscienciar que seria un partit difícil. Des de fora, tothom veu que ho guanyarem clar, que ho resoldríem aviat, però jo els deia que són partits complicats perquè tens la necessitat de marcar aviat. I en una pilota aturada ens van marcar, i després va ser complicat donar-li la volta al marcador.

Han tingut baixes importants.
Sí, és cert. Ens hem hagut d'anar adaptant. hi ha bona plantilla, bons jugadors. Però ens hem adaptat. Hem jugat amb fals 9, bsucar entrades de segona línia. 

Tothom diu que tenia els millors extrems de la Lliga.
Han estat dos fitxatges que han aportat molt com a jugadors i són molt bones persones. El Garrido va ser també l'mvp de la final i ha arribat plenament recuperat.

Com es defineix com a entrenador?

Tot té un procés, però s'ha vist una mica el que volem. M'agrada ser protagonista, elaborar amb la pilota i atacar. En defensar recuperar la pilota ràpid pressionant a dalt, estar molta estona en camp contrari. però sobretot ser protagonistes amb la pilota.

Va començar a l'FC Andorra i acaba a l'Atlètic. Una temporada peculiar.
És una mica atípica, la veritat. Començo en un equip, acabo en un altre i al llarg de la temporada passo per tres rols diferents. Però estic content d'acabar amb un títol i, amés a més, ha estat un gran aprenentatge.

Quin regust li deixa la temporada?
Tinc una sensació agredolça. Compleixo l'objectiu però no tindré el premi de jugar a Europa.

Què té en ment de cara a la temporada vinent?
Primer volia desconnectar uns dies. I a partir d'aquí, parlar amb diferents projectes. M'agradaria seguir una temporada més a Andorra. I en el futur veurem. També m'agradaria probar altres lligues. 

Vol continuar com a primer entrenador?
No tanco portes a res. Però ara que ho he provat, sí que m'agradaria seguir com a primer entrenador.