Carregant...

Detall de notícia

  • Enric Tarrado Vives, president de l'Automòbil Club d'Andorrra i Raül Ferré, jove pilot ACA. (Foto: ACA)
Per Redacció, 07/06/2022 A LES 14:58

Raül Ferré farà temporada al Mundial de RallyCross elèctric de la FIA

Ordino.- RRaül Ferré, integrant del programa de Joves Pilots de l'Automòbil Club d'Andorra, fa un pas més en la seva carrera i avui ha anunciat que farà la temporada de RallyCross elèctric de la FIA. El pilot ha comparegut avui, a l'ACA eSport Center d'Ordino, acompanyat del secretari general de l'ACA i responsable de l'ACA Esportiva, Toti Sasplugas, on han posat data al debut: el cap de setmana del 2 i 3 de juliol a Hojles (Suècia).

El pilot compaginarà aquest campionat, que compta amb 5 curses, amb la temporada regular de Curses de Muntanya del circuit francès, on Ferré ja ha debutat. "Per nosaltres és un somni i també és un objectiu complert estar en un campionat del món com aquest. A més, és una oportunitat esportiva molt gran on gaudirem i per a la qual també ens estem preparant molt, i personalment crec que ens ho mereixem" ha dit Ferré, que ha afegit que "sabem que tenim una gran feina per endavant, que som principiants en l'especialitat en comparació dels rivals, però estem segurs que donarem el dos-cents per cent per arribar al més alt possible".

Per la seva part, Sasplugas ha explicat que "hem analitzat amb cura quina podia ser la disciplina amb què Ferré pogués lluitar per un títol mundial" i ha posat en relleu que "no tenim dubtes que el RallyCross és una disciplina que s'adapta a les característiques del nostre pilot". Finalment, Sasplugas ha valorat que "el fet que es disputi amb vehicles elèctrics ens situa a l'avantguarda de la innovació en el món del motor" i ha acabat per dir que "tenim plena confiança amb el Raül i l'únic que hem de veure és com serà la seva adaptació a la nova categoria".