Carregant...

Detall de notícia

  • El Silver Car de Raül Ferré durant la pujada a Arinsal d'aquesta tarda. (Foto: ACA)
Per Redacció, 18/06/2022 A LES 21:43

Victòria de Raül Ferré en la primera jornada de la Pujada a Arinsal

Arinsal.- Victòria de prestigi de Raül Ferré (Silver Car) en la primera jornada de la Pujada a Arinsal. L'integrant del programa de Joves Pilots de l'ACA ha aconseguit el triomf de més prestigi de la seva carrera, en imposar-se en aquesta prova Sport. Ferré ha acabat per davant del francès Sebastien Petit. Quant a Producció (Sèrie B, tancats) Gerard de la Casa ha donat la segona sorpresa del dia en dominar amb claredat la competència pilotant amb eficàcia el seu potent Ford Fiesta WRX. El també andorrà Jordi Gaig (Porsche) ha acabat segon i el pilot català Joan Salvans (Porsche) ha fet tercer.

Una altra de les sensacions de la jornada ha estat el rendiment del primer vehicle elèctric en fer la pujada, conduït per Àlex Bercianos,(QEV RX2e), sent el millor en la sèrie nacional. En aquesta categoria també s'ha viscut el moment emotiu de la jornada, amb la participació de Joan Vinyes Dabad, que ha pilotat l'històric cotxe familiar BMW 528i. Demà, amb la segona part de la cursa es tancarà una competició que avui ha comptat amb la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.

Internacionalitzar amb les competicions
El president de l'Automòbil Club d'Andorra, Enric Tarrado s'ha mostrat molt content de com s'ha desenvolupat la primera jornada hi ha celebrat l'afluència de públic a la vegada que ha recordat les facilitats que des de l'organització es posen per tal que es pugui seguir la cursa. A més a més, Tarrado ha recordat que "la nostra idea, des de l'ACA és que totes les proves que es facin a Andorra es puguin internacionalitzar. I, a través de l'esport de l'automòbil promocionar el país a l'exterior". Finalment, el president de l'entitat ha celebrat la gran participació de pilots del país hi ha dit que "és una de les vegades que hi ha més participació andorrana. Hem tingut pilots que feia trenta anys que no feien la prova i això és un motiu de satisfacció".