• Gaudi Vall durant la cursa d'ahir. (Foto: Trial GP)
Per Redacció, 19/06/2022 A LES 11:08

Adam Raga s'imposa a Toni Bou al Trial d'Andorra

Sant Julià de Lòria.- No ha pogut ser. Un cop més, Toni Bou no va aconseguir fer-se amb la prova de casa, la d'Andorra. El pilot afincat al Principat es va haver de conformar amb la segona posició en la cursa que es va celebrar ahir a Sant Julià de Lòria, en veure's superat per un molt solvent Adam Raga, que va marcar només 39 punts, pels 48 de Bou. En tercera posició va finalitzar Jeroni Fajardo (61). No obstant això, la mala classificació de Jaime Bustos, que només va poder ser setè, consoliden al pilot de Piera en la primera posició del Mundial. Cal destacar també la desena posició d'Aniol Gelabert, que corre amb llicència de la Federació de Motociclisme d'Andorra.

Quant a Trial 2, prova on participaven els pilots locals Jordi Lestang i Gaudi Vall, la victòria final va ser per Billy Green, acompanyat en el podi per Sondre Haga i Pablo Suárez. Lestang va finalitzar en 19a posició i Vall ho va fer en 24a posició; el pilot francès, Gael Chatagno, que competia amb una moto elèctrica, va finalitzar 14è. Pel que fa a la competició de Trial 3, el podi va estar conformat per Jamie Galloway, Harry Hemingway i Mirko Pedretti.

Finalment, en la categoria de Trial GP Women, la gran favorita, la britànica Emma Bristow es va haver de conformar, per només un punt de diferència, amb la segona posició (24), ja que va ser Berta Abellán la que es va emportar la victòria final (23). La tercera posició se la va adjudicar Naomi Monier.