Carregant...

Detall de notícia

  • El campió d'Andorra, Kilian Folguera. (Foto: Vallnord - Pal Arinsal)
Per Redacció, 19/06/2022 A LES 11:54

Degn i Valero, guayandors de la Supercontinental Cup Massi 2022

La Massana.- Cap de setmana intens, pel que fa a activitats esportives, a Arinsal. Ahir mateix es van donar cita la pujada a Arinsal d'automobilisme i la Supercontinental Cup Massi 2022 de ciclisme; ambdues modalitats esportives tindran continuïtat avui. Pel que fa a la prova sobre dues rodes, disputada al Bike Park de Vallnord - Pal Arinsal, els guanyadors van ser Malene Degn, en fèmines, i David Valero en homes. La prova va estrenar circuit, amb el que ja, des de la sortida, prometia oferir emocions fortes.

Degn (1:19:23), ja des de la sortida, no ha aconseguit allunyar-se de l'espanyola Rocío del Alba Garcia, qui ha entrat només 3 segons més tard que ella. El podi l'ha completat Naam Nyoman. La victòria en sub23 ha estat per la portuguesa Raquel Quierós (1:24:44). Quant a la categoria masculina, Valero (1:15:17) ha assolit un folgat triomf, aconseguint gairebé un minut d'avantatge sobre el segon classificat, Samuel Gaze. El tercer graó del podi ha estat per Jofre Culell, mentre que el triomf en sub 23 se l'ha adjudicat Thubault Soula.


Campions nacionals
La prova ha servit també per dirimir els nous campions nacionals de Cross Country. Així doncs, Kilian Folguera en sub23 i Adrià Regada en junior, són els nous Campions d'Andorra de l'especialitat.