Carregant...

Detall de notícia

• Guille Colom realitza una entrada a cistella en el partit pel tercer i quart lloc. (Foto: Twitter)
Per Redacció, 04/07/2022 A LES 09:17

Guille Colom lidera a Andorra per conquistar el bronze en l'Europeu dels Petits Estats

Andorra la Vella.- Un imperial Guille Colom, que a més a més va ser escollit en el millor cinc del campionat, va guiar a Andorra fins al Bronze, en el matx per al tercer i quart lloc en l'Europeu dels Petits Estats. Com ja va passar en la primera jornada del campionat, el rival va ser l'Azerbaidjan; en aquesta ocasió però, el triomf del combinat nacional va ser força més folgat (75-84) i va dominar en tres dels quatre quarts del partit.

El base del Morabanc no va trobar rival en la defensa azerbaidjana, i se'n va anar fins als 31 punts, als que va sumar 7 rebots, 3 assistències i 3 robatoris de pilota, fins elevar-se a +30 de valoració. Juntament amb Colom van destacar Bruno Bartolomé, va sumar 19 punts, i Sergi Serrate, que en va aconseguir 17. Cal destacar també que és la primera medalla de la selecció amb Cristian Vegas al capdavant, d'ençà que va assumir el càrrec després de la renúncia de David Eudal.