Carregant...

Detall de notícia

  • El nou central de l'Inter Escaldes, Chete. (Foto: interescaldes.ad)
Per Redacció, 13/07/2022 A LES 16:28

Moviments en el campió de Lliga

Escaldes-Engordany.- L'Inter Escaldes, l'actual campió de la Lliga Multisegur, ha anunciat el primer fitxatge de la temporada. Es tracta de Cristian González 'Chete', que arriba al club escaldenc procedent del Lorca. El futbolista, de 27 anys, i natural d'Albacete, ha jugat en equips clàssics de. Les categories semiprofessionals del futbol espanyol com l'Oriola o el Socuéllamos. En la seva carrera ha jugat fins a 14 partits en Segona Divisió B. En declaracions a la web oficial del club, Chete ha dit que "soc un jugador molt compromès amb l'equip, contundent i fort. M'agrada ajudar als companys, molt treballador i humil".

De cara a afrontar la Conference, els blau i negres han portat fins a 6 jugadors, a més a més de Chete. La lesió de José Gomes ha obligat a buscar un altre porter; l'escollit va ser Adrià Muñoz de l'FC Santa Coloma. Des del Badalona han arribat també dos nous jugadors, Sacha Andreu i Roger Mercè, mentre que des de l'Índia ha aterrat l'exjugador del Mallorca, Aridai Cabrera. Les altes es completen amb l'extrem del Vilassar Àngel de la Torre, i el porter de 18 anys de l'FC Andorra, Josep Valera.

Les baixes
Per contra, el club ha anunciat també una sèrie de baixes, que se sumen a la de 'Hulk' Artigas, Joel Paredes, Espeso, Gomis i Bernaca. Es tracta de l'internacional andorrà, Emili Garcia, que va arribar al club el 2019, i de Jorge Vicente 'Junior', qui va arribar a l'Inter procedent del filial de l'FC Andorra.