Carregant...

Detall de notícia

  • Alexis Bartolomé acompanyat del seu pare i del seu germà en la presentació. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 14/07/2022 A LES 13:00

Alexis Bartolomé vol aportar l'experiència a la LEB Or a l'equip

Andorra la Vella.- Alexis Bartolomé ha estat presentat, aquest matí a la seu de MoraBanc, com a nou jugador del club. L'aler s'ha mostrat molt content de poder "tornar a casa" i ha lloat les incorporacions que està fent l'equip. No obstant això, ha apuntat que "hem de tenir clar que serà una temporada molt complicada i que la LEB Or és una competició molt dura que hi ha sempre moltes sorpreses". Sobre el seu rol a l'equip, Bartolomé, que la temporada passada ja va coincidir amb Natxo Lezkano a l'Oviedo, ha dit que "puc aportar ser un jugador d'equip, i tir exterior des de la cantonada. Tot i això, els equips són força diferents".

Per la seva part, el General Manager Francesc Solana, ha comentat que "en la nostra planificació esportiva per aquesta temporada ja estava previst el retorn de l'Alexis". Sobre ell, ha destacat que  "es tracta d'un jugador de la casa, que s'ha format amb nosaltres i que les dues darreres temporades a Oviedo ha crescut molt. Estem convençuts que pot aportar molt a l'equip".

Fitxatges a la pintura
Solana no ha donat per tancat el capítol d'altes, i després de relligar la zona exterior i la direcció de joc, ha apuntat directament a la pintura. "Estem buscant perfils complementaris. Un quatre amb bon tir de 3, un jugador interior que pugui anar per fora com el Natxo i un 5 gran" ha apuntat el mànager de l'equip.

Sobre les sortides, Solana ha reconegut que "estem en converses amb el Barça per Oriol Paulí" i ha descartat qualsevol tipus d'intercanvi de jugadors "perquè no tenen cap perfil jove que s'encaixi al que estem buscant". Pel que fa a Tyson Pérez ha indicat que també s'està parlant, però ha afegit que "el cas del Tyson és diferent; ve de no jugar en tot l'any i està molt agraït amb el club". Sobre la resta de jugadors, ha recordat que "tots van manifestar la voluntat de marxar i jugar a ACB". Finalment, preguntat sobre Moussa Diagne ha recordat que "ha estat un jugador molt important per nosaltres i molt implicat al país i respecte màxim a les seves decisions". Solana no ha tancat la porta en cas que volgués tornar si no troba cap proposta ACB, però ha deixat clar que "no esperarem a ningú".