Carregant...

Detall de notícia

• Joel Paredes xuta des de lluny per fer pujar el 0-1 al marcador. (Foto: UE Santa Coloma)
Per Redacció, 14/07/2022 A LES 23:09

La UE Santa Coloma cau després de jugar la segona part amb 10 jugadors

Reijkiavik.- La UE Santa Coloma ha plantat cara al Breidablik mentre han jugat 11 contra 11. Fins i tot, durant uns minuts ha aconseguit igualar l'eliminatòria. No obstant això, l'expulsió de Tiago Portugués només començar la segona part ha estat una llosa massa pesada per als de Velasco, que amb 10 homes sobre el terreny de joc s'han vist superats per la millor forma física dels locals i han acabat caient per un contundent 4-1.

El partit, però no havia començat malament pels colomencs. Amb les mateixes armes que a l'Estadi Nacional van plantar cara al líder de la lliga islandesa, avui la UE ha demostrat que no havia anat al país nòrdic de passeig, i ben aviat ha intentat posar contra les cordes als locals. Ho ha aconseguit a la mitja hora de joc, quan Joel Paredes ha rebut des de molt lluny, i veient que Einarsson estava molt avançat ha intentat un xut que el superés per sobre. I el davanter, que havia reforçat els groc i negres en aquesta Conference League, l'ha encertat de ple i ha batut el meta islandès per dalt, igualant l'eliminatòria.

Els locals però, famosos pel seu potencial ofensiu, i ara sí necessitats de gols per no haver d'anar a la pròrroga, han buscat l'empat i han tingut encert. Quan ja s'havien complert els 45 minuts de joc reglamentaris, una centrada lateral ha acabat als peus de Thorvaldsson qui, lliure de marca, no ha tingut cap dificultat per batre Priego i fer pujar l'empat al marcador. Un cop dur per als colomencs, que han vist com en una errada de marcatge se n'anava a norris tota la feina feta a la primera part.

Pitjor encara estat l'inici del segon acte. Als quatre minuts de joc, Tiago Portugués ha salvat un gol sobre la mateixa línia, però ho ha fet amb les mans, fet que ha provocat que l'àrbitre finlandès, Jony Hytia, assenyalés penal i expulsés el defensa. Aquest sí que ha sigut un escull impossible de salvar per als groc i negres, que després que Gunnlaugsson transformés l'acció des dels onze metres s'han desfet igual que un glaçó al Sol del migdia. En els minuts posteriors, primer Yeoman i després Steindorsson han sentenciat el partit anotant el tercer i el quart gol dels locals.

Cruel final de la UE en aquesta aventura en la Conference League, després de deixar sortir viu el Breidablik de l'Estadi Nacional, i acusar haver de jugar tota la segona part amb 10 homes, contra un equip que ja dur una desena llarga de jornades en la seva lliga. Una eliminatòria que ha acabat amb un global de 5-1, que en cap cas reflecteix els mèrits fets pels de Velasco, que especialment a Andorra, van merèixer un millor resultat.

FITXA TÈCNICA:

Breidablik: Einarsson; Gunalugsson, Muminovic, Qvist (Helgason, 82'), Yeoman (Arnarson, 71'); Victor, Sigurjonsson (Ludviksson, 71'), Eyjofsson  (Steindorsson, 61'); Svanthorsson, Thorhallsson i Thorvaldsson (Sowe, 71').

UE Santa Coloma: Priego; De Pablos, Sgro, Martínez, Tiago; Mendoza (Puentes, 61'), Rebés, Tiago, Virgili (Khttar, 73'); Faysal (Reyes, 81') i Paredes (Entrena, 73').

Gols: 0-1 Paredes (30'), 1-1 Thorvaldsson (45'), 2-1 (p) Gunnlaugsson (50'), 3-1 Yeoman (64'), 4-1 Steindorsson (67').

Àrbitre: Joni Hyytiä (Finlàndia), assistit pels també finlandesos Mika Lamppu i Veli-Matti Leppänen. Com a quart àrbitre Jari Järvinen (Finlàndia). Ha expulsat Tiago amb vermella directa (50'); ha amonestat a Priego i Virgili.