• L'espectacular sortida de la prova de Cross Country masculina. (Foto: Dani Catalán)
  • Terpstra creua la línia de meta en solitari per guanyar la prova femenina. (Foto: Dani Catalán)
Per Redacció, 18/07/2022 A LES 09:42

Terpstra i Braidot, guanyadors en Cross Country

La Massana.- Espectacular final de festa de la prova de la Copa del Món ahir, a Vallnord - Pal Arinsal, amb la prova de Cross Country. En categoria masculina, l'italià Luca Braidot va aprofitar una avaria mecànica en el tram final de la cursa de Vlad Dascalu per superar-lo i adjudicar-se la victòria amb un temps d'1 hora, 15 minuts i 31 segons. Per darrere seu va entrar l'actual campió olímpic, David Valero, a només 10 segons. Va completar el podi el suís Nino Shurter, l'anterior guanyador de la prova de Vallnord - Pal Arinsal.

En categoria femenina el triomf va ser per a la neerlandesa Anne Terpstra, qui va liderar la cursa amb mà de ferro al llarg des de la sortida i no va donar cap opció a les seves rivals. Terpstra va aturar el cronòmetre en una hora, 15 minuts i 21 segons. La segona posició ha estat per l'austríaca Monna Mitterwallner i ha tancat el podi Ramona Forchini.