Carregant...

Detall de notícia

  • Les integrants de la selecció naciona de natació artística. (Foto: FAN)
Per Redacció, 18/07/2022 A LES 10:17

La selecció de natació artística debuta en l'esfera internacional

Andorra la Vella.- La selecció nacional de natació artística va debutar, aquest cap de setmana, en competició internacional. Concretament, ho va fer a Portugal, en el Campionat Nacional Open, que es va disputar en el centre esportiu de Tomar. Andorra, que hi participava amb dos duets Infantils, un duet Aleví i Figures va estar representada per Jasmine Serrano, Zoe Palau, Ada Aran i Mar Torra en Infantil i les abanderades de la delegació en la cerimònia de presentació de clubs, les alevines, Helena Fonolleda i Neus Gustavsson.

La coordinadora de natació artística de la FAN, Natàlia Meca, va declarar que "Aquest és el nostre primer desplaçament internacional —més enllà de l'àmbit català— després de dos anys. El grup ha arribat a Portugal amb ganes, supermotivades i satisfetes amb el punt de forma adquirida durant els entrenaments".

Per la seva part, l'entrenadora, Lara Miquel, va mostrar la seva satisfacció amb el concurs de les seleccionades i va explicar que "Totes han demostrat l'actitud i el compromís, necessari per a afrontar aquest tipus de competicions, això ens ha permès obtenir un balanç final positiu com a delegació. La disponibilitat de piscina als entrenaments no ha estat com hagués volgut, la calor excepcionalment alta d'aquests dies, o els nervis, podrien haver afectat l'estat anímic i el rendiment esportiu sobre la participació general, contrari a això, el que realment hem vist, és l'actitud individual de cadascuna d'elles, com a competidora, per sobre dels petits inconvenients".

Quant a resultats, en rutines lliures, Mar Torra, ha fet 39a amb una puntuació de 57.7; Jasmine Serrano, 45a amb 54.5; Zoe Palau, 47a amb 54.2 i Ada Aran: 68a, mentre que les alevins, Helena Fonolleda, ha fet 40a amb 49.9 i Neus Gustavsson 47a amb una nota de 47.7.Als duets lliures Infantil, el tàndem de Jasmine Serrano i Zoe Palau, ha assolit un 11è lloc a la classificació general amb 111.4619 punts i el binomi d'Ada Aran i Mar Torra una 14a posició a la classificació general amb 107.7362. En les alevines, Fonolleda i Gustavsson, han acabat en el 10è lloc de la classificació general amb 55.5, sumant 103.9282 punts