Carregant...

Detall de notícia

  • Montellà es va adjudicar el triomf a Alp. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 18/07/2022 A LES 16:32

Edgar Montellà s'imposa a Alp

Andorra la Vella.- Victòria d'Edgar Montellà (Silver CAR 3) aquest cap de setmana en la cursa de muntanya corresponent al Campionat de Catalunya disputada a Alp, a la Cerdanya. L'encampadà va ser el més ràpid després de les tres pujades i es va adjudicar el triomf amb un temps de 03:08:12. Van completar el podi Antoni Arrufat (Siver Car S3) a i Jordi Gaig (Porsche GT3R). En aquesta categoria també va competir l'integrant del programa de Joves Pilots de l'ACA, Marc Solsona, que va finalitzar amb el quart millor registre confirmant la seva bona progressió.

En acabar la cursa, Montellà va dir que "hem començat bé, però no prou per a superar als rivals a batre. Després de cada màniga, hem fet canvis (excel·lent el treball del meu pare i el meu germà en la mecànica del Silver) que al final ens han portat al triomf". Cal esmentar que, en la primera de carrera m'he llançat per totes i ha sortit un crono espectacular". Per la seva part, Solsona va declarar que "el cap de setmana ha anat força bé. Hem tingut poc temps per entrenar, però hem lluitat per aconseguir temps sòlids, però sens dubte cal més dedicació als entrenaments. El cotxe va respondre molt bé, tot i que les temperatures van passar factura als pneumàtics".

Pel que fa a la resta d'integrants del programa de Joves Pilots de l'ACA, Marcel Muxel·la va finalitzar, en la seva categoria, a 17 segons del guanyador, que va ser Jordi Enjuanes, mentre que un problema en els frens va deixar fora de combat i sense poder competir a Ian Porté.