Dijous 30 de maig de 2024
|
17:21 H
L'Andorra, nou equip de LaLiga Genuine. (Foto: LaLiga Genuine)

L'FC Andorra, nou equip de la Liga Genuine

Andorra la Vella.- L'FC Andorra comptarà amb un equip per a la propera edició de la Liga Genuine, una iniciativa pionera en el món, desenvolupada per LaLiga, a través de la seva Fundació, i consistent en el desenvolupament d'una competició de futbol composta per equips de persones amb discapacitat intel·lectual. La primer trobada es va produir fa uns mesos, i després de setmanes de converses ha cristal·litzat amb aquesta incorporació. Amb l'entrada de l'Andorra, s'ha anunciat també la del Real Madrid. 

"L'arribada de dos nous equips a aquest projecte innovador i socialment responsable és una excel·lent notícia per a tots els que formem part de LaLiga Genuine Santander. És molt il·lusionant veure com els valors més purs de l'esport arriben a més gent, a través d'aquest meravellós projecte" ha afirmat Olga de la Fuente, directora de la Fundació LaLiga.

Mentre aquests nous equips es preparen per a conformar les seves plantilles i incorporar-se a la competició, LaLiga i la seva Fundació ja estan treballant en l'organització de la nova temporada de LaLiga Genuine Santander, que previsiblement començarà el mes de novembre.