Carregant...

Detall de notícia

  • Desvetllats els corredors d'Andorra que participaran en l'Skyrunning World Championships 2022. (Foto: FAM)
Per Redacció, 18/08/2022 A LES 10:28

La FAM desvetlla els corredors andorrans que participaran en els Skyrunning World Championships 2022

Andorra la Vella.- El cap de setmana del 9 a l'11 de setembre, tindran lloc a Val Bognanco, Itàlia, els Skyrunning World Championships 2022, la cita internacional més important de la temporada per a tots els atletes de curses de muntanya.

Els campionats posaran a prova els corredors en tres disciplines disponibles. Divendres 9 de setembre tindrà lloc la Vertical Race amb 3,8 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. Dissabte, serà el torn de la prova més llarga amb la SkyUltra. Una prova que comptarà amb 56 quilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu. Finalment, diumenge, es disputarà la SkyRace amb 31 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu.

La Federació Andorrana de Muntanyisme, amb el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, han seleccionat el grup de corredors que formaran l'Equip Nacional per tal de representar Andorra en els Skyrunning World Championship 2022. Així, els atletes que viatjaran a Itàlia seran Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sintu Vives, Lluis Sanvicente, Nicolas Vivanco, Ariadna Fenés i Magalí Salomon.

Divendres, disputaran la Vertical Race de quasi quatre quilòmetres Casal, Soldevila, Fenés i Salomon. Dissabte disputaran la distància més llarga Sanvicente i Vives. Finalment, diumenge, correran els 31 quilòmetres l'Òscar, l'Arnau, l'Ariadna, el Carlos i el Nicolas.