Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugaadors dels 8 equips de la Lliga Multisegur durant el media day d'avui a Borda Mateu. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 06/09/2022 A LES 17:55

Tot a punt per l'arrencada de la Lliga Multisegur

Andorra la Vella.- La Lliga Multisegur aixecarà aquest diumenge el teló de la temporada 22/23. Amb un nou format, a quatre voltes i sense play off, i només amb un descens i tres ascensos per ampliar la competició a 10 equips, el curs futbolístic que comença, on set equips intentaran desbancar l'Inter, es presenta apassionant. Avui, la FAF, ha reunit als 8 integrants de la primera divisió de futbol per fer la posada de gala oficial de la competició.

Així doncs, Jordi Roca (Inter), Víctor Pérez (Atlètic), Faysal (UE Santa Coloma), Marc Rebés (FC Santa Coloma), Julián Fernández (UE Engordany), David Corominas (FC Ordino), César Rodríguez (UE Sant Julià) i Álex Briega (Penya Encarnada) han mostrat les samarretes que els seus clubs duran al llarg d'aquesta temporada i han apuntat el que es deia en el paràgraf anterior, que la competició acabarà sent un tots contra el tricampió.

"L'Inter com a club és ambiciós i l'objectiu és tornar a ser campions. Però la lliga cada any va creixent i estic segur que aquesta tornarà a ser molt competida" ha manifestat Roca, que ha reconegut que la manera de treballar de Juan Velasco, qui va rebre el premi a millor entrenador de la passada temporada, és diferent al que feien fins ara. Per la seva part, Marc Rebés ha apuntat que "treballarem per tornar a estar entre els millors. Hem canviat molts jugadors per tornar a estar a dalt". Precisament el foc l'obrirà el renovat FC Santa Coloma, de Dimitry Cherishev, contra la UE Engordany.