Carregant...

Detall de notícia

  • Ian Porté durant la seva Pujada a a Ullastrell. (Foto: ACA)
Per Redacció, 13/09/2022 A LES 09:56

Primer podi per a Ian Porté

Andorra la Vella.- Ian Porté (Silver Car) va aconseguir el primer podi de la temporada en la XII Pujada a Ullastrell. L'integrant del programa de joves pilots de l'ACA va tenir una conducció molt sòlida al llarg de tot el cap de setmana i va aconseguir finalitzar en la tercera posició en la categoria, CM PR Classe 14. L'andorrà només es va veure superat per Antoni Arrufat i Javier Rodríguez.

En acabar la cursa, Porté va comentar que "la valoració és molt positiva, hem tingut un molt bon cap de setmana tot i que a la segona carrera vam patir una dificultat mecànica que no ens va permetre millorar el nostre temps obtingut i hem pogut arribar a la tercera posició tot i que podíem haver-hi millorat el nostre temps. Però encara tenim molt marge de millora".

La participació dels integrants del programa de Joves Pilots de l'ACA la va completar Marcel Muxel·la, que era sol en la seva categoria. Va explicar que "hem tornat al Campionat Català en la seva versió més clàssica després d'un Font-Romeu que sempre és molt diferent i no hem tingut massa sorpreses tant als entrenaments com a les pujades de carrera". Muxel·la va apuntar que "el nostre objectiu és sempre apropar-nos als CM i cada cop ho estem aconseguint millor, per tant, sabem que el cotxe està arribant al seu màxim nivell competitiu tot i que sempre treballem per millorar el pilotatge".

De la Casa frega el triomf
Ja en categoria absoluta, Gerard de la Casa amb el seu Ford Fiesta estava fent una participació de tu a tu amb el Porsche de Jordi Gaig. No obstant això, una avaria mecànica en el canvi li va impedir lluitar pel títol en no poder millorar els parcials en la darrera pujada. Tanmateix, el pilot va voler ser positiu i va dir que "millor que ens hagi passat això avui que d'aquí 15 dies, a Totana". De la Casa va afegir que "en quinze dies a Totana (Múrcia) disputarà la penúltima cita del calendari espanyol. Sens dubte, després de mes i mig sense competir, la prova d'Ulladtrell ens ha servit per a reconnectar amb les carreres. Abans de la cita murciana el Fiesta necessitarà un repàs".