Carregant...

Detall de notícia

  • Maeva Estevez i Mario Da Cruz durant els entrenaments a Madrid. (Foto: FAE)
Per Redacció, 16/09/2022 A LES 16:52

Maeva Estevez reprèn el contacte amb la neu

Maeva Estevez i Mario Da Cruz han dut a terme en els darrers dies unes sessions d’entrenaments a l’Snowzone de Madrid. Es tracta del primer contacte amb neu de la 'rider' andorrana després de l’operació, i un pas més en el camí de recuperació.

L’estada a Capbreton va ser el pas previ perquè Estevez obtingués el permís dels serveis mèdics i especialistes per poder entrenar sobre neu i amb la taula en sessions controlades. Ara a Madrid, ha pogut completar el treball, juntament amb el jove Mario Da Cruz, que també ha format part del grup.

La 'rider' ha valorat que els entrenaments han estat “tres dies aquí per anar a poc a poc". Així, ha detallat que "el primer dia va anar molt bé, el segon ja vam canviar amb la taula de 'boarder', amb exercicis, amb bones sensacions i algunes molèsties, però és el normal després de set mesos sense tocar la neu". I valora que l'experiència ha estat positiva: "Estic contenta d’haver tornat a la neu i amb ganes de tornar i a veure si a la pròxima estada puc fer alguna sortida i entrar ja al 'boarder'".