Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Verdú en una imatge del seu perfil d'instagram. (Foto: IG)
Per Redacció, 20/09/2022 A LES 12:44

Joan Verdú fitxa per 'The Agency'

Andorra la Vella.- Joan Verdú i l'agència de representació d'esportistes The Agency Sports Management han anunciat que vinculen les seves carreres. D'aquesta manera, l'actual campió de la Copa d'Europa d'esquí entra a formar part de la cartera d'esportistes de l'empresa radicada al país.

Sobre la decisió que l'ha portat a prendre aquesta decisió, Verdú ha explicat que "necessitava tenir al meu costat professionals que m'ajudin a fer créixer la meva carrera perquè jo em pugui centrar en esquiar i fer els millors resultats". L'esquiador ha afegit que "qui millor per fer aquest pas que una empresa del país?" i ha posat en valor "que els socis siguin andorrans em motiva molt i fa que hi hagi una sinergia molt bona".

Per la seva part, Joaquim Domènech, director de The Agency, subratlla que "creiem que junts podem aconseguir noves fites i encarar nous projectes per esprémer al màxim el talent de Joan Verdú i fer créixer la marca Andorra". Actualment, a Nova Zelanda, Verdú es troba plenament immers en la preparació del nou curs.