Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Verdú, durant un entrenament a Nova Zelanda. (Foto: FAE)
Per Redacció, 28/09/2022 A LES 13:18

Verdú encara el tram final de pretemporada a Nova Zelanda

Andorra la Vella.- Joan Verdú encara el darrer tram de la pretemporada, que està duent a terme a Nova Zelanda. Així doncs, l'esquiador de la FAE inicia a Oahu el darrer bloc de tres dies, abans de tornar al Principat. D'aquesta manera, el campió de la Copa d'Europa d'esquí ha pogut alternar entrenament i descans durant les tres setmanes que ha estat en el país oceànic.

D'altra banda, Cande Moreno i Jordina Caminal, ja han deixat Xile i encaren un nou bloc de preparació a Europa. Moreno va iniciar el seu viatge de tornada ahir, mentre que Caminal ho va fer el passat dia 23 en tenir molèsties a l'esquena. La pròxima estada serà a Zermatt, el 17 d'octubre, sempre que es confirmi la presència de Moreno a la Copa del Món que s'ha de disputar a partir del 2 de novembre.

Pel que fa a la base, els equips masculins i femenins que es troben a Ushuaia. Àxel Esteve, Àlex Rius, Xavier Cornella, Carla Mijares i Íria Medina continuaran uns dies més a Argentina, fins el pròxim dia 30. També hi era Bartumeu Gabriel, que va tornar fa tres dies en trencar-se el metacarpià del dit índex de la mà, una lesió que el tindrà unes tres setmanes aturat.