Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, i la representant de l'ens en futfem, Nadine Kessler, amb tres joves futbolistes. (Foto: UEFA)
Per Redacció, 30/09/2022 A LES 12:01

La FAF s'alia amb Disney per potenciar el futbol femení

Andorra la Vella.- La Federació Andorrana de Futbol s'ha adherit al programa UEFA Playmakers per tal de fomentar el futbol entre les nenes. Fruit d'aquest acord de col·laboració, on també hi ha implicada la factoria Disney, la FAF realitzarà diferents jornades per tal d'acostar l'esport a les nenes més petites.

El UEFA Playmakers està dissenyat per permetre que les nenes de 5 a 8 anys experimentin el joc per primera vegada a través de la màgia de Disney i en un entorn dissenyat específicament perquè en puguin gaudir. Al llarg de les 8 sessions que s'organitzaran els dissabtes entre octubre i desembre, cada participant explicarà una història de Disney diferent interpretant part de la història de la pel·lícula durant cada sessió.

Les dates escollides per a cada sessió són l'1, 9, 15 i 22 d'octubre, el 12, 19 i 26 de novembre i, per acabar, el 3 de desembre. Demà, la primera, arrenca al Prat Gran d'Escaldes-Engordany. Per poder-hi participar, cal inscriure's en aquest enllaç.